woensdag 30 maart 2011

bezoek Halbe Zijlstra aan voordekunst















Vanmiddag ontving voordekunst staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Halbe Zijlstra. Het bezoek vond plaats in het Joods Historisch Museum omdat het, naast dat het een interessant museum is, ook een duidelijke link heeft met het project Mijn Naam is Cohen van Mischa en Daniel Cohen.

Het was een geslaagde bijeenkomst. Hoewel de staatssecretaris iets verlaat was, hij had een druk programma en bezocht vandaag naast voordekunst ook De Nederlandse Opera, Het Nationale Ballet en Waag Society, nam hij alle tijd om zich te laten informeren over crowdfunding in de kunstsector en, meer specifiek, onze ervaringen met voordekunst.
voordekunst dankt alle aanwezigen, projecthouders Daniel Cohen en Floris Kortie, donateurs Rachel Feuchtwang en Rutger Hamelynck, directeur van het AFK Sylvia Dornseiffer en bestuurslid van voordekunst Andries Mulder voor hun bijdrage aan de inhoudelijke discussie over crowdfunding en het Joods Historisch Museum, en dan met name Moncef Beekhof, Hetty Berg en Adriaan Dönszelmann, voor hun gastvrijheid.


de foto's zijn gemaakt door Harry Brieffies

Geen opmerkingen:

Een reactie posten